Tiger’s back

Udgivet af golfblog

Vi er kun halvvejs gennem Valspar Championship, og Tiger er kun i gang med sin fjerde turnering siden sit comeback i Hero World Challenge, men jeg er bange for allerede nu at bruge denne overskrift.
Ingen har vel forventet, at Tiger skulle tilbage på det niveau han havde i 2001 eller de mange andre år han toppede verdensranglisten, men at se ham tilbage, og spille med op topplaceringerne på PGA Tour så hurtigt, er for mig et tegn på, at han er tilbage, og meget vel kan spille med om sejren er par gange allerede i denne sæson.

Især i fredagens anden runde på Copperhead Course bed jeg mærke i, hvordan han formåede at holde bogeys fra kortet, de gange han var i problemer, og det tror jeg er nøglen til at komme tilbage i toppen. Tiger har altid lavet masser af birdies, det har han også gjort i sine få starter de seneste år, men desværre også alt for mange bogeys. I Genesis Open havde han fx otte birdies i de to første runder, men missede cuttet, seks over par, og sammenlignet med Bubba Watson, der vandt turneringen i -12, så havde han ti birdies de to første dage, og var ti slag bedre end Tiger efter 36 huller.

Jeg glæder mig til at se hvordan Tiger håndterer det at være med fremme i en turnering igen. I Honda Classic var han nummer 14 midtvejs, og endte som bekendt på 12. pladsen, men var blot fire slag efter førstepladsen lørdag morgen, så for to uger siden rykkede han ikke meget i løbet af weekenden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *