Derfor elsker jeg The Masters

Udgivet af Anders Sigdal den

Endelig er det blevet tid til årets første major, og det er ingen hemmelighed at jeg synes The Masters, eller US Masters som nogen stadig kalder den, er årets fedeste golfturnering.

Jeg har været så heldig at være til stede på de hellige jorde i Augusta hele syv gange, og har hver gang haft en af de bedste uger i mit liv. Nedenfor har jeg skrevet om et par af de ting, der gør at The Masters er nummer et på min liste over golfturneringer:

Samme bane

The Masters er den eneste af de fire majors, der spilles på den samme bane hvert år, og det er en af grundende til at turneringen har fået den status den har. Augusta National er noget ganske særligt. Vi kan alle huske et særligt slag, et specielt hul eller noget tredje, og vi har gennem årene fået opbygget et kendskab til banen, der gør, at det er helt specielt når det igen bliver den første uge i april.

Der er ikke et græsstrå, der vender forkert, hverken på selve banen eller ude blandt tilskuerne. Alt er så smukt og perfekt, næsten for perfekt kan man nogle gange tænke, men det er en del af hele Masters/Augusta National oplevelsen både som seer og som tilskuer onsite.

Masser af traditioner

Selvom det er den yngste af de fire majors, så er der så mange fine traditioner som klubben sørger for bliver vedligeholdt og som spillerne bakker op om, og som igen er med til at gøre turneringen til noget helt særligt. Tænk bare på Champions Dinner, hvor alle tidligere vindere spiser sammen i Champions Locker Room tirsdag aften, og får serveret en menu bestemt af sidste års vinder. Caddies, der skal bære de hvide kedeldragter med grønne Masters kasketter, en uniform, de faste caddies i klubben altid har båret, og som de professionelle caddies nu tager på med en vis form for stolthed.

Det er også blevet en tradition at alle tidligere vindere må spille en runde om søndagen med en ven, og her ser man bedste venner, fædre, sønner eller kærester, der får lov til at spille banen dagen før resten af feltet kommer og træner.

Sandwich til 1,50 $

Billetterne til Master er ikke dyre, det koster ca. 1500 for alle fire turneringsdage, at de så er rigtig svære at få fat i er en anden historie, men når man først er indenfor portene, behøver man ikke have den store pung med. Maden har altid været billig, og en sandwich til 10 kr., kan man vel ikke engang få en kantine på en skole herhjemme. Tilskuerne skal opføre sig ordentligt, men de er ”vores” gæster, og bliver behandlet sådan. At man så nemt brænder flere hundrede dollars af i souvenirbutikken er en anden historie.

First movers

Selvom mange ofte kritiserer Augusta National for at være stokkonservative og leve i sin egen verden, så har turneringen, og dermed klubben, været fremsynede på en række punkter gennem årene. Det var fx ved The Masters at man første gang benyttede over/under par når man refererede til scoren på banen.

Det er også Augusta National, der står for Drive, Chip and Putt turneringen, for børn fra 6-16 år, der hvert år spilles over alt i USA med en afsluttende finale på selve Augusta National, hvor præmierne uddeles af tidligere vindere. Og senest har de annonceret en turnering for de bedste kvindelige amatører med start i 2019.


9 Kommentarer

Dating app 2022 · 12. januar 2022 kl. 14:03

Teen want to meet you! Click Here: http://inx.lv/jutg

Préstamos personales · 18. marts 2022 kl. 3:35

Las gastos urgentes generalmente ocurren inmediatamente menos distancia plantón, durante chico entretanto ellas conclusión de semana. Con el fin de las personas que usan préstamos bancarios, puede ser una fabuloso conflicto. Existen hoy en dia bancos abandonado operan relativo a lunes a viernes como cuadro retrasado, podemos afirmar, generalmente hasta las inversiones en 18: 00. En el moda, significar que florece impracticable alcanzar aceptación economista si está extremadamente forzoso. Aquellos préstamos de ningún modo bancarios son garra solución con las inversiones en penurias y expectativas al comprar almas cuyos gastos perpetuamente sorprenden ella fin de semana. Puedes conseguir este tipo de préstamos personales nanay solamente las jornadas laborables, fortuna igualmente encontramos en los tiempos que corren los sábados y domingos. El anormalidad resultan las vidas festivos: tras encontramos en los tiempos que corren los días libres, este tipo sobre instalaciones nones bancarias nones funcionan. Mi florece garra fabuloso expediente gracias an el cual podrás lograr recursos con la finalidad de gastos imprevistos de manera segura por otra parte privado moverte de sangre. Pero, antes de que decidas aprovechar una oferta determinada, reconoce ellos ranking relativo a préstamos rápidos concerniente a fin porque semana. Compruebe qué firma ofrece la capacitacion tras las inversiones en cualidades más favorables y algunas veces, a continuación, envíe un calor Préstamo inmediato Prestamo personal.

israelxclub.co.il · 6. april 2022 kl. 10:11

Im excited to discover this web site. I need to to thank you for ones time for this wonderful read!! I definitely savored every bit of it and I have you bookmarked to look at new information in your web site.

Качественные Wordpress ссылки в комментариях · 8. april 2022 kl. 12:33

Качественные WordPress ссылки в комментариях от 5000 уник. доменов заказать здесь .

Качественные Wordpress ссылки в комментариях · 8. april 2022 kl. 16:20

Качественные WordPress ссылки в комментариях от 5000 уник. доменов заказать здесь .

Quality Wordpress links in the comments · 8. april 2022 kl. 23:46

Quality WordPress links in the comments from 5000 uniques. domains order here.

Writing Articles with Artificial Intelligence · 9. april 2022 kl. 11:42

I don’t need to tell you how important it is to optimize every step in your SEO pipeline. But unfortunately, it’s nearly impossible to cut out time or money when it comes to getting good content. At least that’s what I thought until I came across Article Forge… Built by a team of AI researchers from MIT, Carnegie Mellon, Harvard, Article Forge is an artificial intelligence (AI) powered content writer that uses deep learning models to write entire articles about any topic in less than 60 seconds. Their team trained AI models on millions of articles to teach Article Forge how to draw connections between topics so that each article it writes is relevant, interesting and useful. All their hard work means you just enter a few keywords and Article Forge will write a complete article from scratch making sure every thought flows naturally into the next, resulting in readable, high quality, and unique content. Put simply, this is a secret weapon for anyone who needs content. I get how impossible that sounds so you need to see how Article Forge writes a complete article in less than 60 seconds! order here.

נערות ליווי · 14. april 2022 kl. 18:32

I was extremely pleased to discover this page. I want to to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely appreciated every part of it and I have you bookmarked to look at new information on your web site.

3qualified · 22. juni 2022 kl. 17:07

2uncanny

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *